Politie roept getuigen op na steekincident Desdemonastraat

Op vrijdagavond 13 mei is rond 22.00 uur een 16-jarige jongen gewond geraakt tijdens een steekincident in Hoogvliet. Er zijn nog geen aanhoudingen, de politie doet verder onderzoek naar het steekincident.

Rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat er iemand zou zijn neergestoken en op straat lag. Toen de agenten eenmaal ter plaatse waren troffen zij de 16-jarige jongen uit Spijkenisse aan. Hij was gewond en gaf aan dat hij is beroofd en gestoken in een woning aan de Toscalaan. Het slachtoffer wist weg te komen en rende naar buiten om zich te verstoppen. De verdachten zijn er op een scooter vandoor gegaan. Wat de aanleiding is geweest voor dit incident, wordt door de politie onderzocht.

Heeft u vrijdagavond 13 mei op of rond de Desdemonastraat of de Toscalaan iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vraagt de politie u te kijken of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met het steekincident. U kunt contact met de politie opnemen via 0900-8844 of meld misdaad anoniem op 0800-8000.

Bericht: Politie, beeld: JBMedia

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]