Poes Kiki uit Monster na 4 jaar terecht: gevonden in Spijkenisse

Poes Kiki is gevonden. Dat een poes terug gevonden wordt, gebeurt wel vaker, maar deze poes is al 4 jaar vermist en komt uit de kustplaats Monster, waar ze 4 jaar geleden thuis wegbleef. Dierenopvangcentrum Vlaardingen is benieuwd wie er meer weet over wat er met haar gebeurd is.

“Poes Kiki is donderdag in Spijkenisse gevonden aan de Vondelsingel, ze was hier al een week op zoek naar eten,” schrijft de opvang op Facebook. “Uit haar chip bleek dat ze uit Monster komt en daar is ze 4 jaar geleden van huis weggebleven. Haar oorspronkelijke eigenaar heeft haar dus al 4 jaar niet gezien en heeft geen idee hoe ze nu in Spijkenisse is beland.”

“Kiki kan niet meer terug naar haar oorspronkelijke eigenaar en we zijn benieuwd of iemand anders haar nu al een paar jaar verzorgd en mist, en hoe ze in Spijkenisse is beland. Weet jij hoe het zit? Laat het ons weten via [email protected].”

Update 8 juni: Op 24 mei is de laatste eigenaar van Kiki gevonden. Daardoor is ze opgehaald. Verdere informatie is niet meer nodig!