Lichaam aangetroffen in water van haven bij Botlek

De politie en brandweer zijn woensdagmorgen bezig geweest met het bergen van een aangetroffen lichaam in de 2e Petroleumhaven. Het lichaam lag deels in het water, langs een afgesloten stuk terrein van een bedrijf. De forensische opsporing doet onderzoek naar wat er gebeurd is en stelt sporen veilig.

De politie kan nog niks vertellen over het lichaam of de identiteit. “Dat zal nog enige tijd in beslag nemen voordat we dat bekend kunnen maken,” zegt een woordvoerder van de politie. De politie is enige tijd met een politiehelikopter aan het cirkelen geweest boven de locatie. Ook de brandweer heeft een drone gebruikt. Met een boot van de politie wordt onderzoek gedaan op meerdere plekken langs het water.

De politie zoekt naar sporen – beeld: JBMedia