112brandweerHoogvlietpolitie

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Hoogvliet

De brandweer is zaterdagmiddag naar een woningbrand in de Sorongstraat in Hoogvliet gegaan nadat buren rook uit het dak zagen komen. Bij aankomst stond de woning vol rook en heeft de brandweer de deur geforceerd om de brand te bestrijden.

De brandweer meldt dat er een brand gewoed heeft op de eerste verdieping in de woning. De schade binnen is behoorlijk. Wat de brand veroorzaakt heeft is niet bekend gemaakt. De bewoners waren ten tijde van de brand niet thuis. De brandweer heeft de woning na het blussen geventileerd en gecontroleerd op giftige gassen.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant