Bezorger beroofd in Puitstraat Hoogvliet

Op dinsdag 3 mei in de vroege ochtenduren is een 19-jarige man uit Rotterdam beroofd. Kort daarna kon in Oostvoorne een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats worden aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Het is dinsdagochtend bijna 05.00 uur als de politie melding krijgt van een slachtoffer die beroofd is in de Puitstraat in Hoogvliet. De bezorger, die op dat moment aan het werk was, heeft onder bedreiging van een mes én vermoedelijk een vuurwapen, zijn geld, telefoons en een sieraad moeten afstaan. Nadat ze de man hebben beroofd, vluchtten de zes daders te voet, op een fiets en in een auto.

Doordat het kenteken bekend was van de auto, werd deze door agenten in Oostvoorne gezien. De agenten gingen achter de auto aan en gaven een stopteken. De verdachte negeerde deze en werd gedwongen te stoppen nadat de agenten de auto ramde op de F.van Borselenweg in Oostvoorne. Hierbij raakte niemand gewond en de verdachte kon worden aangehouden.

Tips?
Van de andere vijf verdachten ontbreekt elk spoor, daarom heeft de politie uw hulp nodig. Heeft u iets gezien of gehoord, of weet u meer over deze beroving? Heeft u een deurbelcamera, dashcam- of bewakingsbeelden en staat hier mogelijk iets op? Deel deze met de politie. U kunt de politie telefonisch bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.