TOOOEEET!!! 23e Truckrun Nissewaard – Rozenburg met de zegen van Piet Paulusma komt eraan!

Voorzitter Lennart Dekker en penningmeester Patrick de Jong hopen natuurlijk op mooi weer als op zaterdag 9 april 2022 als de 23e Truck Run van start gaat. Er wordt in twee ‘runs’ gereden en de route voert door heel Nissewaard, om in het centrum van Rozenburg te draaien en terug te keren naar start en finishplaats aan de Curieweg te Spijkenisse.

Daar treden vanaf circa half twee artiesten op als Sandy Struijs en Wil de Brouwer. In deze korte BTV film van Roel van Deursen vertellen Lennart en Patrick aan reporter Joop van der Hor over de maandenlange voorbereiding en eindigt de groep vrijwilligers met een groet aan de op zondag 20 maart overleden weerman Piet Paulusma met diens welbekende ‘Oant Moarn’ die mogelijk vanaf boven voor een beetje mooi weer kan zorgen.

Met de trucks rijden talloze kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking mee. Twee jaar lang hebben zij vanwege Corona op dit moment moeten wachten. In de volgende twee delen ziet u op Botlek TV een impressie van de ritten en het feestje na afloop.

Beeld: Roel van Deursen