a15Rijkswaterstaatspijkenisse

Rijkswaterstaat haalt dixie van A15: “Wij snappen er ook geen drol van”

Rijkswaterstaat heeft zondag rond 16.15 uur een dixie van de snelweg A15 bij Spijkenisse afgehaald. Het is Rijkswaterstaat een raadsel hoe die daar terecht is gekomen. “We krijgen wel vaker meldingen van voorwerpen op de weg, maar hier zit een luchtje aan.”

Rijkswaterstaat is wegbeheerder van onder andere de snelwegen in Nederland en is dus verantwoordelijk voor de zaken die verloren achter gelaten worden. Zondagmiddag kwam dus de dixie in het vizier van een verkeerscamera. De dienst plaatste een gekscherend bericht op Twitter over het voorval.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:a15

Ook interessant