Politie houdt twee verdachten aan na schietpartij Heemraadlaan

De politie heeft na de schietpartij op Heemraadlaan afgelopen woensdag twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Spijkenisse en een 32-jarige man uit Rotterdam. Hun rol wordt onderzocht.

De politie onderzoekt nog wat zich daar precies heeft afgespeeld, maar getuigen geven aan dat er meerdere mannen op de parkeerplaats waren en mogelijk meerdere auto’s. Na een ruzie is er geschoten en gingen de mannen er vandoor. Zover bekend is er geen slachtoffer, zegt de politie.

Camerabeelden en getuigen kunnen een belangrijke bijdragen leveren aan het onderzoek. Heeft u in de omgeving van de Heemraadlaan beschikking over een beveiligingscamera, deurbel of dashcam en staat er op die beelden iets dat van belang kan zijn, neem dan contact op met de politie.

Heeft u de politie nog niet gesproken, maar wel informatie die van belang kan zijn? Dan kunt u contact opnemen via 0900-8844. Liever anoniem blijven, dan kunt u contact opnemen via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Beeld: JBMedia