Havenwerkers lopen tegen lamp bij controle op Maasvlakte, duizenden euro’s aan spullen in beslag genomen

Woensdag heeft de politie tijdens een verkeerscontrole op de Maasvlakte twee havenwerkers onderweg naar huis betrapt op het rijden onder invloed van drugs. In een van de voertuigen troffen agenten meerdere “ponypacks” drugs aan. Hierop werd ook onderzoek gedaan in de woning van de 40 jarige man uit Rhoon. Daar stuitte de politie op nog veel meer goederen.

Tijdens de doorzoeking werd onder andere twee crossmotoren, veel dure horloges, drie kluizen, een grote hoeveelheid merkkleding, illegaal vuurwerk, een geldtelmachine en diverse wapens als messen, tasers en alarmpistolen aangetroffen. Diverse goederen en twee auto’s zijn in beslag genomen voor onderzoek. De politie onderzoekt of de goederen met witwassen te maken hebben.

In de kluizen lag in totaal ruim 64.000 euro aan contant geld en een vuurwapen met munitie. Een mooie samenwerking met confisq (het afpakteam van de Eenheid Rotterdam.), schrijft de politie op social media.

Bron/beeld: Zeehavenpolitie Rotterdam


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]