politieRotterdamse HavenScheepvaart

Getuigenoproep: wie heeft meer informatie over omgeslagen binnenvaartschip?

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de binnenvaartschip die donderdag 14 april omsloeg. De politie is in het bijzonder op zoek naar getuigen die het schip voor het ongeval hebben zien varen en daar ook camerabeelden van hebben.

Op donderdag 14 april om ongeveer 17:45 uur sloeg een binnenvaartschip om waarbij de schipper met de schrik vrij kwam en de stuurman helaas nog steeds vermist wordt. Het onderzoek naar dit ongeval loopt.

De politie weet dat langs de waterkant veel fietsers, vissers, wandelaars en bootspotters zijn. Was u die middag aan het recreëren aan de Noordzeeweg op de Landtong ter hoogte van de Maeslantkering of tussen Hoek van Holland en Maassluis aan de Maeslantkeringweg? Neem dan contact op met de Nautische Afdeling van de Zeehavenpolitie.

Contact opnemen kan via 0900-8844, via Whatsapp 06-22630823.

Beeld: Nieuws op Beeld, bericht: Politie

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:politie

Ook interessant