#GR2022: Wij geven onze gemeente een sociaal gezicht

De gemeenteraadsverkiezingen van 2022 komen eraan! Maar waar moet je als inwoner van Nissewaard op 14, 15 of 16 maart op stemmen? Aan politieke partijen is gevraagd of zij u willen informeren met waar zij voor staan. In de periode naar 16 maart zullen de partijen u gaan laten zien wie zij zijn en waar ze voor staan. De partijen schrijven zelf het bericht. De volgende partij is PvdA Nissewaard.

De Partij van de Arbeid Nissewaard staat midden in de samenleving. We weten wat er speelt doordat we bewoners opzoeken en bewoners ons weten te vinden. We zijn veelal trots op de buurt waar we wonen, maar er zijn ook problemen en zorgen over de toekomst.

De Partij van de Arbeid Nissewaard wil samen met bewoners deze problemen en zorgen oppakken. Wij willen nieuwe verbindingen maken, zodat iedereen mee kan doen in Nissewaard, want samen werkt beter!

Lees ons hele verkiezingsprogramma op https://nissewaard.pvda.nl/verkiezingsprogramma/

Voor vragen neem contact op via [email protected] of stuur een persoonlijk bericht.