112brandweerheenvliet

Brandweer Heenvliet druk met brand in bestelbus naast gebouw

De brandweer van Heenvliet is afgelopen nacht opgeroepen voor een gebouwbrand in dezelfde straat als de kazerne. Meerdere personen belden dat ze de vlammen uit het dak zagen komen. Ter plaatse bleek het te gaan om een brandende bestelbus welke tegen het pand aan stond.

Op de Polyanderweg stond de bestelbus geparkeerd tussen twee gebouwen en naast andere busjes van een verhuurbedrijf. Die raakten allen beschadigd door de hevige brand. De brandweermannen, welke niet op de kazerne slapen, kwamen onderweg naar de kazerne al langs de brand. Zij zijn bij aankomst direct begonnen met de brandbestrijding.

Het gebouw naast de bestelbus is gecontroleerd en heeft flink schade opgelopen. Er raakte niemand gewond. Onderzocht wordt of brandstichting de oorzaak is van de brand.

Beeld: 112-Zuidland

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant