112politieschenkelspijkenisse

20-jarige vrouw gepakt met gestolen auto in Rotterdam

Een 20-jarige vrouw uit Spijkenisse is zaterdagmorgen op de Stadhoudersweg in Rotterdam opgepakt, 20 minuten nadat de auto waar zij in reed als gestolen werd opgegeven vanaf de Rivierlaan in Spijkenisse. De politie kreeg de auto al snel in beeld na de melding.

Bij de aanhouding bleek ook dat de vrouw met een ongeldig verklaard rijbewijs reed. Toen de agenten een speekseltest afnamen kwam er ook een indicatie van verdovende middelen uit. De vrouw is opgepakt voor diefstal van de auto. De recherche zal de zaak verder onderzoeken.

Beeld: Politie Delfshaven

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant