Bewoners Rozenburg in de ban van politieachtervolging

Woensdagavond heeft een bestuurder van een rood autootje veel wenkbrauwen doen fronsen bij bewoners in Rozenburg. De bestuurder weigerde te stoppen toen de politie daarom verzocht. Een achtervolging die nagenoeg door heel Rozenburg ging was het gevolg.

Veel bewoners zagen de achtervolging zelfs meerdere keren aan hun woning voorbij komen. De man reed op hoge snelheid door de straten. Zeker een keer ging dat bijna mis, nabij de Lidl. Toen ramde de man bijna een andere auto. De bestuurster kon op tijd handelen om een aanrijding te voorkomen.

De man wilde niet stoppen maar maakte een cruciale fout: hij reed een straat in die opengebroken was door werkzaamheden. De automobilist reed tot aan de hekken en ging te voet verder. Korte tijd later is hij aangehouden. Waarom de bestuurder uit handen van de politie, die op het einde met zeker zeven auto’s erachteraan reed, wilde blijven, is niet bekend.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]