Vrouw slaat agent in gezicht bij uit de hand gelopen burenruzie

De politie heeft in de nieuwjaarsnacht een vrouw aangehouden die een agent in zijn gezicht geslagen heeft. De agenten kwamen af op een melding van verhitte ruzie tussen buren op de Avocadogaard in Spijkenisse. De ruzie speelt al langere tijd en escaleerde in de eerste nacht van 2022.

De politie was met meerdere agenten aanwezig bij de verhitte burenruzie. Buren zeggen dat er al langere tijd conflicten zijn tussen de betreffende buren. Waardoor het kwam dat de vrouw de agent sloeg, is niet bekend. Wel is op het moment dat agenten al aanwezig waren nog een vechtpartij ontstaan, doordat een van de buren een andere buur aanviel. Agenten en omstanders hebben de vechtende groep uit elkaar gehaald.

Niemand raakte gewond bij het incident. De vrouw is met een proces verbaal heengezonden, zegt de persvoorlichter van de politie.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]