Ook Hoogvliet heeft een GGD-testlocatie

Sinds 12 januari kun je je ook in Hoogvliet laten testen op corona. Deze testlocatie zit aan de achterzijde van sporthal Boomgaardshoek en is zeven dagen per week geopend. Voor de locatie hoef je geen afspraak te maken, maar dat wordt wel aangeraden om wachten te voorkomen.

De locatie is zeven dagen per week geopend. Daarmee is het ook mogelijk om in het weekend te testen, in tegenstelling tot de locatie in Spijkenisse. De locatie is dagelijks geopend van 8.30 tot 16.00 uur. Op zondag gaat de locatie een uur later open. Mensen die de locatie met de auto bezoeken wordt gevraagd de auto te parkeren op de Klaproos. De locatie zelf zit op de Akkerwinde.

Een afspraak maken kan via de website www.coronatest.nl (met DigiD), of telefonisch via 0800-1202. Kom met een mondkapje en neem je legitimatie mee naar de testlocatie.

Beeld: Pixabay