HoogvlietOpenbaar Vervoerspijkenisse

Beperkte metro’s tussen Hoogvliet en De Akkers

Door defecte rails rijdt de metro al sinds woensdag maar deels tussen Hoogvliet en De Akkers. De metro kan daar nog maar 1 spoor gebruiken. Daardoor ontstaat er vertraging. De RET laat weten dat alleen metrolijn D nog rijdt over het stuk en in beide richtingen over 1 spoor rijdt.

“Kijk op de voorzijde van de metro voor de juiste bestemming,” zegt de RET op haar website. Reizigers die reizen met lijn C moeten overstappen op metrostation Hoogvliet. Voor Zalmplaat, Spijkenisse Centrum, Heemraadlaan en De Akkers kan alleen nog gebruik gemaakt worden van metrolijn D. Hoe lang het gaat duren is niet bekend.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Hoogvliet

Ook interessant