Man pleegt kassagreep bij ALDI Hoogwerfsingel

Bij de ALDI op de Hoogwerfsingel in Spijkenisse is iets voor 20.00 uur onder bedreiging van een mes een kassagreep gepleegd door een man. De politie was snel ter plaatse en is direct gaan zoeken in de wijk. Zover bekend zijn er geen aanhoudingen. Er raakte niemand gewond.

De politie doet momenteel onderzoek bij de supermarkt en spreekt ook met bewoners in de buurt. Camerabeelden worden veiliggesteld en gekeken wordt wie er mogelijk via deurbelcamera’s beelden heeft. De politie riep ook de hulp in van burgers middels Burgernet: “weg na overval supermarkt Spijkenisse een blanke man, donkere ogen, zwarte jas met capuchon over het hoofd en mondmasker. Tips? Bel nu 112

Beeld: JBMedia

Heeft u beelden of informatie over de overval en nog niet met de politie gesproken? Bel dan de politie op 0900-8844 of direct 112 als u direct politie nodig heeft.