Grote Nissewaard Junior Bingo op 5 januari

Woensdag 5 januari is de Grote Nissewaard Junior Bingo! Zorg dat je erbij bent en maak kans op hele leuke prijzen! Het is gratis om mee te doen een speciaal gemaakt voor jongeren. De prijzen komen uit de gemeente Nissewaard. De bingo is in de middag en begint om 13.00 uur. Een presentatieduo zal voor de spelers de BINGO begeleiden. Het is een middag vol gezelligheid en vooral heel veel lol maken!

“Als team achter de evenementenlocatie De Jongens Van vonden wij dat, zolang de lockdown duurt, we wat lokaal entertainment te brengen in de woonkamers van Nissewaard en omstreken,” schrijft de organisatie. “Samen met de Gemeente Nissewaard gaan we, geheel volgens de regels, een super gezellige woensdagmiddag voor jullie organiseren!”

De bingo is via een livestream te volgen via het youtube-kanaal of facebook-pagina van De Jongens Van. De kaarten worden per e-mail gestuurd. Er kan 1 kaart per e-mailadres aangevraagd worden. Ook wordt via e-mail verteld hoe je de livestream kan volgen. Als je bingo hebt, bel je het speciale telefoonnummer. Een spelleider controleert dan of de bingo niet vals is. Om mee te doen is toestemming van ouders nodig.

Wil je meer weten of meedoen? Ga dan naar de website www.grotenissewaardbingo.nl. Heb je een bingo-kaart aangevraagd? Dan wordt deze op 5 januari aan je toegestuurd. De gemeente is sponsor van de bingo en zorgt ervoor dat deze gratis kan verlopen.