112ambulancepolitiespijkenissevogelenzang-noord

Burenruzie loopt uit de hand: Twee arrestaties na steekpartij

Op de Debussystraat in Spijkenisse is het zaterdagavond uit de hand gelopen tussen twee buren. Twee mannen zijn daarbij gewond geraakt; de een heeft een steekwond en de ander een arm uit de kom, zegt de politie. Beide slachtoffers zijn aangehouden.

Wat zich afgespeeld heeft ten tijde van van de burenruzie, wordt onderzocht door de politie. Een van de slachtoffers is nagekeken door de arts van de traumahelikopter. Twee ambulances kwamen ter plaatse, die de slachtoffers overgebracht hebben naar een ziekenhuis. Beide slachtoffers waren in hun eigen woning tijdens hun controle door de ambulancedienst.

De politie onderzoekt de zaak en verhoort getuigen. Heeft u nog informatie en niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant