Jongen(11) komt om het leven bij ongeluk Rozenburg

Een 11-jarige jongen is donderdag aan het eind van de middag om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk op de Laan van Nieuw Blankenbrug in Rozenburg. De jongen fietste op zijn fiets en kwam in botsing met een grote bestelbus. Hulp mocht niet meer baten, ondanks de grote inzet van hulpdiensten.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het ongeval en heeft de weg afgesloten. Zij doen onderzoek naar hoe het zo mis heeft kunnen gaan. Na het ongeval zijn de hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter uit Amsterdam, lang bezig geweest met het reanimeren van het slachtoffer. Die is nog wel met spoed richting een ziekenhuis in Rotterdam vervoert, maar hulp mocht niet meer baten.

Heeft u informatie over het ongeval en daar nog niet over gesproken met de politie? Bel dan met 0900-8844. Bent u getuige geweest van het ongeval en wenst u hulp, neem dan contact op met slachtofferhulp.

Beeld: Archieffoto – Spieke Media