16-jarige verdachte aangehouden na steekincident Groenewoud

Een 16-jarige jongen uit Spijkenisse is zondagavond aangehouden nadat hij kort ervoor een 19-jarige plaatsgenoot had neergestoken. Het tweetal had al langere tijd ruzie, zegt de politie.

Rond half zeven werd gemeld dat op het Groenewoud een steekincident had plaatsgevonden. Agenten troffen de 19-jarige jongen aan in een afhaalrestaurant. De man is onder zijn ribben gestoken. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Korte tijd later werd in een woning de 16-jarige jongen, eveneens uit Spijkenisse, aangehouden. De jongens hadden al langere tijd onenigheid. De politie meldde zondagavond ook een 19-jarige verdachte aangehouden te hebben.

Het slachtoffer heeft aan Spieke gemeld dat hij het goed maakt.

Beeld: JBMedia