Toch nog genieten van muziek door DJ-opname in De Jongens Van!

In De Jongens Van is in samenwerking met MM Licht & Geluid en Studio Nissewaard een speciale opname geweest van verschillende DJ’s, die met verschillende muziekstijlen toch wilden genieten van hun liefde voor het vak. De opnames van Bradley Q en Autcontrol staan nu online.

Bradley Q

Quinten is een 15-jarige DJ uit Spijkenisse en bekend onder zijn DJ-naam Bradley Q. Het Jonge Talent heeft een liefde voor Hardstyle. Hij heeft met Koningsdag 2020 een set in zijn tuin gedraaid, en heeft ook op het Spijkenisse Festival opgetreden. Hij heeft ook meegedaan aan de DJ Marathon in Alphen waarbij een wereldrecord gepoogd werd door samen met andere DJ’s de langste set te draaien.

Autcontrol

De 26-jarige DJ uit Zuidland en tevens de lichttechnicus van De Jongens Van is een Allround DJ. Hij heeft evens liefde voor de hardere Stijlen. Vaak wordt hij geboekt voor drive-inn shows. Hij is bekend van Connected Outdoor in Heenvliet en draait eveneens op Koningsdag in Zuidland, bij VV Zuidland en heeft op Gran Canaria gedraait. Hij heeft een eigen mix-tape: World Of Hardstyle, waarmee hij deze maand een 10 jarige special heeft. DJ Autcontrol heeft op meer dan 140 plekken gedraaid.