Spijkenisse Medisch Centrum scherpt coronamaatregelen weer aan

Door het oplopen van het aantal coronabesmettingen in de regio heeft Spijkenisse Medisch Centrum besloten de coronamaatregelen in het ziekenhuis weer aan te scherpen.

Met ingang van maandag 1 november gelden de volgende maatregelen.
• In alle publieke ruimtes dragen medewerkers en vrijwilligers verplicht een mondneusmasker. Voor bezoekers wordt dit dringend geadviseerd.
• Bij klachten die wijzen op een mogelijke besmetting met corona wordt gevraagd om niet naar het ziekenhuis te komen. Patiënten kunnen bij klachten contact opnemen met de polikliniek voor overleg.
• Ook voor bezoekers en patiënten wordt een mondneusmasker geadviseerd. Bij de ingang van het ziekenhuis wordt deze aangeboden.
• Voor bezoekers van de verpleegafdelingen in het ziekenhuis is het dragen van een mondneusmasker verplicht.
• Maximaal 2 bezoekers per patiënt per dag. De bezoektijd in het ziekenhuis is van 18.00-20.00 uur.
• Patiënten wordt gevraagd om alleen naar de polikliniek te komen. Begeleiding van 1 persoon is toegestaan als het echt noodzakelijk is. Het dragen van een mondneusmasker op de poliklinieken wordt dringend geadviseerd.

Daarnaast vraagt het ziekenhuis iedereen om de basisregels te blijven volgen. Regelmatig de handen wassen, elkaar de ruimte geven, testen en thuisblijven bij klachten blijven belangrijke manieren om het virus tegen te gaan.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]