Politiecontrole resulteert in twee aanhoudingen

Het Verkeershandhavingsteam van de politie heeft donderdagmiddag aan de voet van de Spijkenisserbrug een controle gehouden op bromfietsers en automobilisten. Twee bromfietsers zijn aangehouden omdat zij met drugs op deelnamen aan het verkeer.

Het gaat om een 22-jarige man uit Spijkenisse en een 27-jarige man uit Mijnsheerenland. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau. Verder werden 5 bromfietsers bekeurd omdat hun voertuig harder kon rijden dan de toegestane snelheid en 4 automobilisten hebben eveneens een bekeuring gehad, omdat het voertuig teveel geluid maakte.

De politie voerde de controle uit met twee motoragenten. Automobilisten en brommers werden naar de controleplaats geleid voor de controle. Daar stond onder andere een rollerbank om de snelheid van bromfietsen te meten.