Man(32) gewond na schietpartij Hoogvliet, slachtoffer gaat zelf naar Spijkenisse

Op de Texasweg in Hoogvliet is donderdagavond rond 23.45 uur geschoten. Daarbij is een 32-jarige man uit Rotterdam gewond geraakt. De politie heeft een 50-jarige man uit Spijkenisse aangehouden.

Op de Texasweg heeft de politie korte tijd een restaurant omsingelt gehad. Daarbij werden de wapens op het restaurant gericht. Meerdere personen zijn onder schot gehouden en in de boeien geslagen. Of de aangehouden verdachte man uit Spijkenisse daar ook bij zat is niet bekend.

Het slachtoffer is zelf naar het ziekenhuis gegaan of gebracht. Op de Thorbeckelaan in Spijkenisse, de straat tegenover het ziekenhuis, werd het slachtoffer aangetroffen in een auto. De man werd met spoed per ambulance en daarachteraan rijdend het traumateam naar een ziekenhuis elders gebracht.

De politie onderzoekt wat er gebeurd is en heeft meerdere plaatsen delict gemaakt. Heeft u enige informatie die belangrijk kan zijn in het onderzoek? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia