112ambulancegildenwijkpolitiespijkenisseVuurwerk

Jongen raakt hand kwijt door vuurwerk

Maandagmiddag is op de Veerman in de Gildenwijk een jongen zijn hand kwijtgeraakt nadat vuurwerk in zijn hand ontplofte. Een getuige spreekt van een enorm harde knal. De jongen is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het kon gebeuren dat het vuurwerk ontplofte in zijn hand wordt onderzocht door de politie. Die ving ook getuigen van het gebeuren op nadat het incident gebeurde. De straat werd na het incident grotendeels afgezet. Het team van de traumahelikopter heeft geassisteerd bij het ongeval.

Een woordvoerder van de politie kon nog niet vertellen hoe oud de jongen is en waar hij vandaan komt.

Beeld: Ingestuurd

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant