BriellespijkenisseVerkeer

DC Berkel stunt met prijs vanwege 60-jarig bestaan

De DC Berkel in Spijkenisse en Brielle stunt dinsdag met de prijzen. Er wordt 60 cent korting gegeven op de adviesprijs. Maandag zorgde een gelijke actie in Eindhoven al voor een massale toeloop. De actie wordt gehouden vanwege het 60-jarig bestaan van DC Berkel.

Bij de pomp op de Maaswijkweg in Spijkenisse staat rond 16.15 uur een rij van ongeveer 200 meter aan auto’s te wachten. Een medewerker van de pomp zegt dat zij zelf geen invloed hebben, maar het hoofdkantoor bepaald welke prijs er gehanteerd wordt. Naar verwachting duurt de actie nog tot 17.00 uur.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Brielle

Ook interessant