Sportpark Guldeland met spectaculaire binnenkomst geopend

Op Sportpark Guldeland, het nieuwe onderkomen van voetbalvereniging GHVV’13, landt vrijdag even na 17.00 uur een helikopter op de middenstip van het hoofdveld. De voorzitter Ad van der Bom en wethouder Martijn Hamerslag stapten uit. Het sportpark werd vervolgens officieel geopend.

De vlucht is geregeld door de voorzitter van de vereniging als waardering naar de wethouder. Hij kwam samen aan met de wethouder om vervolgens, in aanwezigheid van betrokken partijen en sponsors, een dank uit te spreken aan iedereen die meegewerkt heeft aan het project, dat ontstond nadat de voetbalverenigingen PFC uit Geervliet en HV Bernisse uit Heenvliet fuseerden. Wethouder Hamerslag sprak zijn waardering en felicitaties uit en vertelde dat hij kan merken hoe trots de leden zijn op de vereniging. De wethouder sprak uit dat het complex officieel in gebruik is genomen.

Beeld: Spieke Media