Organisatie Under The Bridge komt met Winterfestival!

De organisatie van het Under The Bridge festival komt met een speciale wintereditie op 20 november op het marktplein in Spijkenisse. Er zijn meerdere stages en optredens. Dat maakte de organisatie donderdagavond bekend via een bericht op Facebook.

De verkoop van tickets start op 1 oktober. Later wordt de line-up bekend gemaakt van de Flügel Mainstage en de Rocket SUB Area. Ook is er zogenoemd “Winterpret”, met Quiz je rot voor een shot, Highlight Glitterpoezen, Winterpret Zones, Best Dressed contest, kampvuur, schirmbar en meer, schrijft de organisatie.

Het festival is losstaand van het zomerfestival. Dat festival gaat volgend jaar door en de al gekochte tickets van het afgelopen zomerfestival zijn dan ook alleen voor het zomerfestival volgend jaar.