KWF collecteweek weer van start!

Van 5 t/m 11 september is de collecteweek van KWF. Dan gaan in heel Nederland zo’n 80.000 collectanten langs de deuren om geld op te halen voor KWF. Ook in regio lopen collectanten weer langs de deuren om geld op te halen in de strijd tegen kanker.

Het geld wat opgehaald wordt, wordt besteedt aan levensreddend onderzoek en voor hulp en steun aan mensen die getroffen zijn door kanker. In Nissewaard kan nog gedoneerd worden met fysiek geld, in Rotterdam is het alleen mogelijk om te doneren middels een QR-code.

Doneren via de QR-code 
Betalen via een QR-code wordt steeds normaler. Ook bij het collecteren speelt QR dit jaar een grote rol. Zowel bij KWF, als bij andere goede doelen. Naast de teams die uitsluitend met het QR-collectebord de straat op gaan, zit ook bij alle collectanten die met de collectebus collecteren een QR-code op de bus.

Een QR-code kan gelezen worden met de camera-app van uw telefoon. Deze richt u op de code waarmee u een venster in beeld krijgt.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]