Grote zoekactie in Hoogvliet voor vermiste man uit Rhoon

Donderdagavond laat hebben de hulpdiensten en Veteran Search Team gezocht naar de vermiste man uit Rhoon. De man is sinds deze week vermist en onbekend is waar hij verblijft. Na een tip doorzochten agenten de volkstuincomplexen nabij de Kruisnetlaan in Hoogvliet.

De politie zocht in eerste instantie zelfstandig, en riep de hulp in van het drone-team van de brandweer. Die heeft met de drone enige tijd over het volkstuincomplex gevlogen om te zoeken naar sporen van de man. Het Veteran Search Team ging daarna aan de slag en zocht in linies rondom het complex. Zij gebruikten daarbij ook een warmte-beeld camera.

De man is dinsdag- op woensdagnacht vermist geraakt. Donderdag werd eind van de middag ook in de omgeving van Rhoon gezocht. Wie enige informatie heeft over de man, wordt verzocht zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie.

Beeld: JBMedia