spijkenisse

Gezellig druk op Beleef Bernisse

Zondagmiddag was het fijn vertoeven in het zomerzonnetje, want bij Beleef Bernisse kon je genieten van drankjes, eten, bewegen of gewoon lekker op het terras zitten met een ijsje of een aardappeltwister. Het terrein werd goed bezocht tijdens de tweede editie van Beleef Bernisse!

Er waren verschillende activiteiten te doen zoals het klimmen in een klimtoren, waterfietsen, suppen, een rondje met de fluisterboot varen of spelen in de speeltuin van het beverbos. Verschillende lokale ondernemers verkochten hun producten in een marktkraam.

Wethouders Hamerslag en Soeterboek waagden nog een poging in de klimtoren, maar kwamen niet heel hoog. Zij besloten vervolgens te genieten van een lekker drankje op het terras.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:spijkenisse

Ook interessant