Gevluchte 18-jarige bestuurder crash gepakt

De bestuurder die wegvluchtte uit de auto die betrokken was bij de crash op De Schouw in Spijkenisse, is gevonden. Hij heeft van de politie meerdere boetes gekregen, waaronder een voor rijden onder invloed.

De politie wist niet lang na de crash al een verdachte te vinden, maar de man wilde niet direct een verklaring afleggen. De politie heeft toen de auto meegenomen om de identiteit van de bestuurder bewijstechnisch vast te kunnen stellen. De 18-jarige man heeft drie boetes gekregen voor rijden onder invloed, niet rechts genoeg houden op de weg en het verlaten van een plaats ongeval.

Beeld: Spieke Media

Ongeluk
Zaterdag- op zondagnacht gebeurde het ongeval rond half 1 in de bocht tussen Krekelveen en Egelveen. De 18-jarige man ramde bij het ongeval een andere auto met vier inzittenden in de zijkant. De klap werd gehoord door veel omwonenden die kwamen kijken wat er aan de hand was. Er vielen geen gewonden bij het ongeval.