Geslaagde veiligheidsdag op de Maasboulevard

Op de Maasboulevard was tussen 12.00 en 14.00 uur een geslaagde veiligheidsdag. Verschillende hulpdiensten hadden hun voertuigen neergezet en lieten kinderen een kijkje nemen. De brandweer had verschillende wagens opgesteld, waaronder de hoogwerker. Ook Stedin was aanwezig, evenals een dierenambulance.

Er stond een politiewagen, verschillende brandweerwagens, een dierenambulance en een wagen van handhaving. Kinderen konden met een brandweerspuit objecten omver spuiten en met de ladderwagen omhoog. Stedin had ook een “wiet-container” neergezet, om voorlichting te geven over hennepkwekerijen en het gevaar ervan. Handhaving was aanwezig en gaf ook voorlichting.

Het evenement was behoorlijk succesvol, waardoor het vooral in het eerste uur best druk is geweest, maar volgens de politie werd er wel goed gelet op de 1,5 meter maatregel.