Douane doet weer mega-vangst: 4022 kilo cocaïne gevonden in container

De douane heeft in de nacht van donderdag op vrijdag weer een grote lading cocaïne onderschept. In een container met hout vonden zij 4022 kilogram. De container kwam uit Suriname en was bestemd voor een bedrijf in Polen.

Beeld: Openbaar Ministerie Rotterdam

De vondst werd gedaan door het HARC-team. Een samenwerkingsverband van Douna, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie. Zij onderzoeken de zaak. De drugs zijn vernietigd.

Uithalers
De politie heeft vrijdagmorgen ook opnieuw een groep uithalers opgepakt bij een containeroverslagbedrijf. Het gaat om een groep tieners van 14, twee van 16, een van 17. Ook werd een 22-jarige man aangehouden. De 14-jarige is waarschijnlijk de jongste uithaler ooit.

Beeld: JBMedia