Burenruzie loopt uit de hand op de Laurierdonk

Een burenruzie is zondagmiddag op de Larierdonk in Spijkenisse flink uit de hand gelopen. De politie moest er aan te pas komen en benaderde de verdachte zelfs met zware vesten omdat er een wapen in het spel zou zijn. Een woordvoerder van de politie zegt dat de ruzie tussen de directe buren op straat plaats vond.

De politie kwam met veel agenten ter plaatse bij de ruzie. Agenten hebben na de aanhouding een broodmes veiliggesteld. “Er is niet gestoken met het mes,” zegt de politiewoordvoerder nadrukkelijk. Er wordt uitgezocht wat de rol van het mes is geweest. “Omdat al bekend was dat er een wapen in het spel was, heeft de politie extra voorzorg genomen bij de aanhouding en de zware vesten aangetrokken.”

De politie heeft een persoon aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een persoon is onderzocht door de ambulancedienst. Wat de aanleiding was van de ruzie is niet bekend.

Beeld: JBMedia