Brand bij nieuw wooncomplex in aanbouw Drogendijk

Bij een wooncomplex in aanbouw is donderdagmorgen brand geweest. De oorzaak is vermoedelijk te zoeken in een fout bij het dakdekker. Boven een uitbouw vatte de isolatie in een muur vlam.

Het vuur is door de muur naar boven getrokken. Bovenaan is het vuur ook zijwaarts gegaan. De brandweer heeft het vuur in de isolatie geblust. De houten buitenkant is door de brandweer verwijderd om er zeker van te zijn dat het vuur uit was. Ook zijn enkele dakpannen open gelegd en is een dakgoot verwijderd.

Het wooncomplex is bestemd voor verstandelijk gehandicapten. Of de oplevering vertraagd is door het incident is nog niet bekend. Een buurvrouw vertelde dat de verstandelijk gehandicapten enorm zitten te wachten op het wooncomplex, waar 20 appartementen in komen.

Beeld: JBMedia