Politie valt woning Westkade binnen na ruzie

De politie heeft middels het arrestatieteam een woning doorzocht aan de Westkade in Spijkenisse. In de woning was de politie op zoek naar een verdachte, die met een vuurwapen gezien zou zijn.

Het arrestatieteam zou eerst de verkeerde woning in het woonblok binnen gevallen zijn. De zware deuren zorgde voor een moeilijke binnenkomst. Uiteindelijk is met een kettingzaag de de deur geopend, maar werd niemand aangetroffen.

De aanleiding zou zijn dat de verdachte na een ruzie met een pistool zou zijn gezien. Die ruzie zou bij een in de buurt gelegen café zijn geweest. De politie doet onderzoek naar wat er gebeurd is. Zover bekend heeft er eerder op de avond een aanhouding plaatsgevonden, zegt een woordvoerder. Of dat een van de partijen in de ruzie was, is niet bekend.

Beeld: JBMedia

Beeld boven: 112-Zuidland