HellevoetsluisHoogvlietpolitie

Politie op zoek naar man die reisgidsen steelt in Hoogvliet en Hellevoetsluis

Naar de boekhandel gaan om een reisgids op te halen, daar is niks vreemds aan. Tenzij je besluit om tientallen reisgidsen mee te nemen zonder te betalen. Deze man deed dat meerdere keren. Hij loopt de winkel in, pakt drie boeken en legt ze in een ander schap. Als hij alles verplaatst heeft, stopt hij ze vervolgens in een rugzak en loopt de winkel uit.

Op 26 juni en 15 juli was hij bij een boekhandel aan de Binennban in Hoogvliet. Op 28 juni en 15 juli vulde hij een lege rugzak met tientallen reisgidsen bij de boekwinkel aan de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. De winkels hebben voor honderden euro’s schade, en ondanks dat de verdachte op camera staat is hij nog niet herkend en aangehouden.

Heeft u enig idee met wie de verdachte is? Of heeft u andere informatie hierover voor het onderzoeksteam? Bel dan de politie, 0800-6070 en deel de informatie met de politie.

Beeld: Politie.nl
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

Ook interessant