Politie op zoek naar getuigen woningoverval Fakkelgras

De politie is op zoek naar getuigen van de woningoverval op de Fakkelgras in Spijkenisse dinsdag. De 50-jarige bewoner raakte hierbij lichtgewond. Dinsdagavond rond 22.45 uur werd de man overvallen door twee donker geklede mannen met een zwart masker. Onder bedreiging moest hij zijn geld afstaan.

De overvallers gingen er met een onbekend bedrag vandoor. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis om te worden behandeld aan zijn verwondingen. Was u rond het tijdstip van de overval in de omgeving van het Fakkelgras en heeft u iets gezien wat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben of heeft u andere informatie over deze overval? Meld dit dan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]