Bizar: Medewerker teststraat Zuidland wordt geprikt door schorpioen

Vanaf de corona-teststraat in Zuidland kwam afgelopen vrijdag wel een hele bijzondere melding binnen. Een medewerker daar zou geprikt zijn door een schorpioen. De medewerker had zich bezeert aan de schorpioen bij het uitpakken van knuffels.

“Bij de coronatest locatie in Zuidland worden eens in de zoveel tijd een hele hoop knuffels uit China afgeleverd,” schrijft Ambulance Rotterdam-Rijnmond op haar facebook-pagina. “Tijdens het uitpakken van de knuffelbeesten werd een medewerker in zijn duim geprikt. Dat zal wel iets scherps zijn wat in de knuffel zat werd gelijk gedacht, maar echter bij het loslaten van de knuffel viel een schorpioen op de grond!”

De medewerkers van de testlocatie hebben de schorpioen gevangen en de gestoken man ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Die mankeerde verder niets dan een zere vinger van de steek. De man begint vandaag aan een nieuwe baan bij het Erasmus MC, waar hij met een bijzonder koffiepauze-verhaal kan beginnen.

Beeld: Ambulance Rotterdam Rijnmond