A4BeneluxtunnelRijkswaterstaat

Vrouw gaat op brommer door Beneluxtunnel: “Zo is een ramp zo geboren”

Een vrouw is op haar brommer door de Beneluxtunnel gereden. “Het is dat mensen van RWS op de verkeercentrale goed opletten.” zegt bergingsbedrijf A. Barendregt, die een video online plaatste, waarin te zien is hoe de vrouw door de tunnel rijdt.

Op de video is te zien dat de vrouw van Pernis richting Vijfsluizen door de Beneluxtunnel rijdt. Normaal rijden auto’s en vrachtwagens daar met 100km/h over de A4. Ze rijdt aan de kant van de weg, met een motor achter haar die haar “beveiligd”. De berger van A. Barendregt rijdt op de andere rijstrook. In de tunnel zijn rode kruizen te zien, waaruit blijkt dat de verkeerscentrale de tunnel afgesloten heeft voor overig verkeer.

Het is niet bekend of de vrouw nog een boete heeft gehad. Hoe de vrouw daar terecht is gekomen, is eveneens niet bekend.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Reageer

More in:A4

Ook interessant