112ambulancebrandweercentrumspijkenisse

Vlam slaat in pan bij crisisopvang Leger des Heils

Aan de Breeweg in Spijkenisse is bij crisisopvang De Opstap van Het Leger Des Heils de vlam in een pan olie geslagen. Daarbij kwam veel rook vrij. De brandweer had de brand snel onder controle. Drie personen zijn door een ambulancebroeder nagekeken.

De brand bevond zich op de eerste verdieping van het pand. Iedereen kom op tijd buiten komen. De brandweer heeft na het blussen het pand geventileerd en gecontroleerd op giftige gassen. Daarna konden de bewoners, waaronder ook jonge kinderen en baby’s waren, weer terug het pand in. Hoe groot de schade is binnen, is niet bekend.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant