Loop mee de Alternatieve Vierdaagse voor Jeanet Gerssen en Hulphond Nederland!

Heeft u zich al aangemeld voor een of meerdere dagen van de Alternatieve Vierdaagse (elke afstand is voldoende) om Jeanet Gerssen en Hulphond Nederland te steunen? In de periode van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juli worden deelnemers uitgedaagd om lekker aan de wandel te gaan, Nissewaard en de regio te ontdekken en fijn in de buitenlucht te vertoeven.

Deelnemers kunnen een stukje meelopen met Jeanet Gerssen om zo Hulphond Nederland te steunen. Het aantal te lopen kilometers, het aantal dagen en de route mag elke deelnemer zelf bepalen. Deelnemen kan door het aanschaffen van een goodiebag klein (10 euro) of groot (15 euro), waarmee Hulphond Nederland wordt gesteund.

De week van de Alternatieve Vierdaagse met Jeanet Gerssen ziet er als volgt uit:

  • Op dinsdag 20 juli kunnen geïnteresseerden zich van 15.00 tot 18.00 uur melden bij Jeanet Gerssen, die bij Rutten Schoenen aan de Nieuwstraat 135-137 (De Kopspijker) de deelname-kaarten van 10 en 15 euro per persoon (incl. goodiebag, die deelnemers na afloop op vrijdagavond ontvangen); aanmelden via internet mag ook met omschrijving: goodiebag 10 of 15 euro met naam
  • Op woensdag 21 juli verzorgt Jeanet om 15.00 uur de warming-up en zal ze zelf meelopen voor een mooi rondje van 5 km; incl. fotomoment bij de start en finish
  • Op donderdag 22 juli verzorgt Jeanet om 15.00 uur de warming-up en zal ze zelf meelopen voor een mooi rondje van 5 km; incl. fotomoment bij de start en finish
  • Op vrijdag 23 juli kunnen geïnteresseerden vanaf 18.00 tot 21.00 uur een donatie doen of artikelen kopen van Hulphond Nederland in de winkel van Rutten Schoenen of via internet. ’s Avonds zal wethouder Martijn Hamerslag om 20.00 uur aanwezig zijn voor het bekendmaken van het bij elkaar gelopen bedrag voor Hulphond Nederland en helpen bij het uitdelen van een aantal goodiebags. 
  • Tip voor de wandelroute: gebruik een van de wandelroutes van Er Op Uit Nissewaard, zie https://eropuitnissewaard.nl/ontdek-nissewaard/natuur-en-recreatie/wandelen

Tijdens de Alternatieve Vierdaagse vraagt Jeanet aandacht voor haar persoonlijke doel (het symbolisch afsluiten van haar therapie voor PTSS – posttraumatisch stressstoornis), maar ook voor het taboe rondom PTSS én voor HulpHond Nederland (die dier-ondersteunde therapie biedt bij PTSS).

Kijk voor meer informatie en voor het geven van een donatie of bestellen van een goodiebag op: https://helphulphond.nl/p/Hulphond-Nederland/Pieterpad-voor-Hulphond-Nederland/. Telefonische info: 0641115241. Jeanet Gerssen heeft een event aangemaakt op haar facebook-pagina, waarop geïnteresseerden zich kunnen melden: https://www.facebook.com/events/191597162899606.