Laatste corona-prik gezet op locatie Zadkine Spijkenisse

Vrijdagmiddag is de laatste corona-prik gezet op de vaccinatielocatie van de huisartsen in Nissewaard. Elf praktijken brachten patiënten onder bij de leerlingen van het Zadkine en het Albeda college, om samen met hun huisarts de prik te laten zetten. Daarmee werd de vaccinatie extra bespoedigd en werd het prikken voor elf praktijken centraal geregeld. In totaal zijn er 9000 prikken gezet.

Voor de extra inzet ontvingen Cohaesie, Kiek, Zadkine en het Albeda College alle vier een High Five van de gemeente Nissewaard, uit handen van wethouder Wouter Struijk (Volksgezondheid). Hij zegt dat “het mooi is dat er zo’n goede samenwerking was tussen alle partijen.” Ook de leerlingen die erbij betrokken zijn, krijgen complimenten.

Op 7 april werd gestart met prikken op de locatie van het Zadkine aan de Sportlaan 13 in Spijkenisse.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]