Kom ook Jeanet Gerssen uitzwaaien richting Pieterpad!

Komt u vanavond ook gezellig even langs in de winkel van Rutten Schoenen (De Kopspijker) om Jeanet Gerssen uit te zwaaien richting het Pieterpad? Ze ronden vanavond tussen 18.00 en 21.00 uur feestelijk af met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag tot nu toe (tussenstand) en de uitgifte van de goodie bags. Wethouder Martijn Hamerslag komt hiervoor speciaal langs om 20.00 uur, dus mis het niet!

Tijdens alle activiteiten vraagt Jeanet Gerssen aandacht voor haar persoonlijke doel (het symbolisch afsluiten van haar therapie voor PTSS – posttraumatisch stressstoornis), maar ook voor het taboe rondom PTSS én voor HulpHond Nederland (die dier-ondersteunde therapie biedt bij PTSS). Deelnemers konden deze week meedoen aan de Alternatieve Vierdaagse en mochten hierbij zelf het aantal dagen, kilometers en route bepalen. Meedoen en aandacht voor de actie is het belangrijkste. 

Kijk voor meer informatie en voor het geven van een donatie of bestelling van een goodiebag op: https://helphulphond.nl/…/Pieterpad-voor-Hulphond…/.

Jeanet Gerssen heeft een event aangemaakt op haar facebook-pagina, waarop geïnteresseerden zich kunnen melden: https://www.facebook.com/events/191597162899606?ref=newsfeed. Daarop is zij de komende weken te volgen als zij het Pieterpad loopt van Pieterburen naar de Sint Pietersberg.