Hartelkruis deels dicht, Oude Maasweg richting Rozenburg niet mogelijk

Vanaf vrijdagavond 21.00 uur tot 16 augustus is het Hartelkruis deels dicht. Hoewel het verkeer uit Spijkenisse van en naar de A15 waarschijnlijk weinig overlast ervaart, is het niet mogelijk om vanuit Spijkenisse onder de Botlekbrug door te rijden om naar Rozenburg te gaan.

Het verkeer moet daarvoor vanaf de Hartelbrug over de Botlekbrug, keren bij Hoogvliet en dan over de Botlekbrug weer terug. De Oude Maasweg is tot 16 augustus één-richtingsverkeer en het is niet mogelijk om daarvandaan naar de snelweg richting Europoort te gaan. Verkeer wat in de Botlek moet zijn, kan een afslag verderop nemen om bij de betreffende bedrijven te komen.

hartelkruis.png
Kaart: Rotterdam Onderweg

Voor fietsers en voetgangers zijn er geen beperkingen.

Beeld: Google Streetview