Groep houdt alternatief feestje onder de brug

Een groep mensen heeft zaterdagmiddag een alternatief feest gehouden onder de Spijkenisserbrug. Het idee ontstond bij Kaylee en Xanne om toch nog even in de buurt van het afgelaste festival bij elkaar te komen als eerbetoon.

Er werd muziek gedraaid, de sfeer bleef gemoedelijk. Rond half 8 heeft de politie al wel aangegeven dat het feest beëindigd moet worden. Op social media gaan berichten rond waardoor de politie bang is voor een grote toeloop.

Kaylee en Xanne, de starters van het feest, gingen met het idee naar de brug toe om met een klein groepje een feestje te houden. Daarmee begonnen zij rond 13.00 uur in de middag. Langzaam groeide de groep tot ongeveer 40 mensen. Er werden boomboxen gebruikt voor muziek en pizza’s gegeten. Het geluid was slechts onder de brug te horen.

De politie heeft de groep een tijd gegeven om het gebied schoon achter te laten en te vertrekken. De groep geeft gehoor en heeft opgeruimd.

Beeld: Spieke Media