Getuigen gezocht na ongeval op rotonde Eikenlaan/Hekelingseweg

Afgelopen vrijdag gebeurde een ongeval op de rotonde Hekelingseweg/Eikenlaan/Planetenlaan in Spijkenisse. Een automobilist kwam daar in aanraking met een fietser. De verzekering van de fietser wil graag het verhaal van een getuige horen.

De dochter van de fietster geeft aan dat haar moeder er erg aan toe is. Het herstel zal volgens haar naar verwachting maanden in beslag gaan nemen. Het ongeval gebeurde afgelopen vrijdag rond 17.20 uur. De politie is aanwezig geweest en heeft gegevens genoteerd van omstanders. De verzekering zoekt echter nog naar getuigen.

Heeft u het ongeval zien gebeuren? De dochter zoekt namens de verzekering informatie. Heeft u die? Neem dan contact op met de redactie. Berichten worden doorgezet naar de betrokken partij.